it's sushi baby

|förpublicerat inlägg| gillar ni sushi? själv älskar jag det! fast efter några bitar får jag nock..

all star converse

|förpublicerat inlägg| jag antar att jag inte är den enda som älskar converse? jag har två par vita och sedan svarta, röda och röd / vit randiga! förrästen hur har ni det i sverige? inte allt för regnigt hoppas jag..

mi casa es tu casa

|förpublicerat inlägg| en liten del av mitt rum, alltså! dock har jag även byrå / TV, en hylla, två garderober och skrivbord. peace out!

videoblogg!


kommer hem den sjunde augusti, hörs då!

eine katze


ytterliggare två bilder på kattungarna. resten av bilderna hittar ni HÄR och HÄR! sista inlägget jag gör innan jag drar iväg till spanien / soloreña, dock kommer det dyka upp ett videoinlägg i eftermiddag med lite onödig information.. vi hööööörs! pusshaj leverpastaj

prästens krage






har nyss kommit hem efter någon timme på stan! fick med mig hem en spetsbandeau, hårnålar och nagellacks remover! och NEJ jag har inte börjat packa än.. haha det är inte riktigt min starka sida om man säger så! flyget går ganska sent imorgon (halv sju på kvällen) så jag hinner förpublicera en massa inlägg!


lille katt lille katt

bildbomb på kattungar varé ja! nu är jag helt gaaalet shoppingsugen så jag tror att jag tar en sväng på stan.. färgglad bandeau och ring står högst upp på listan! hörs vi senare?

ps! rest in peace alla som dog i oslo igår.. det som hände på ön är helt sjukt.

en katt flera katter


ursäkta min dåliga updatering idag, och tyvärr blir det något liknande även imorgon.. jag ska till stan med mickis (saknad chey!), grilla med några kompisar på stranden och även hinna packa därimellan. och blogga! lovar en bildbomb på världens sötaste kattungar, blandannat! (smakprov har ni här ovan) nu: sova.

it's raining men!

herregud så trött jag är idag! måste vara vädret, - det har nämligen regnat konstant nu i två dagar.. nu ska jag iallafall bädda ner mig i sängen med en kopp te. fint skit.

today's outfit

linne från H&M - jeans från cheap monday - ringar från eva attling och bikbok

känns bra att använda jeans en dag i mitten av juli.. sexton grader (kallt). jaja, på söndag drar jag mot varmare breddgrader! 35 grader och spanien lockar enooormt just nu!

du får leva med det resten av ditt liv

canon eos 5OOD + canon ef 5O mm f/1.8

today's shopping

/ H&M / H&M / MQ / åhléns / the body shop / bikbok /
kom hem efter en tripp på stan med mami för ett tag sedan och fick med mig detta hem! (ursäkta bildkvalitén på tredje bilden..) mer än nöjd. nu är jag (nästan) redo för spanien på söndag!

pik till mig själv: SLUTA. KÖP. LINNEN. MED. URRINGADE. RYGGAR!! du har för många.

tips från coachen..


tips från coachen: radera aldrig 'header koden' i stilmallen.. har haft ett himla liv med att försöka få tillbaka den ett bra tag nu utan några större framgångar.

update: wiho jag fixade det! inte världens mest avancerade header, men det är trots allt bilderna i inläggen som är i fokus!

jewelry


jag älskar smycken, och ett hett tips är att tex. ta en kruka eller en snygg skål att ha smyckena i! mina ringar förvarar jag i en sådan ljushållare som ni ser en skymt av HÄR!

ett videoinlägg..

väldigt ranom.. och väldigt icke seriöst! (och jag kan inget annat än att älska startbilden.. hahaha dör!)

today's outfit

linne och shorts från ginatricot - skjorta från JC - örhänge made by me

idag har det varit storstädnings dag på rummet, - väldigt välbehövligt må ni tro! nu ska jag återgå till "van veeteren" filmen och snart äta hemmagjorda hamburgare. see u laters alligaters!

/ flowers / daisies /

camera: canon eos 5OOd - lins: canon ef 5O mm f/1.8

tog med kameran ut igår och fotade lite! här är resultatet (elin hjärta bokeh), dock finns det två bilder kvar som jag visar i ett annat inlägg! vad tycker ni? äntligen börjar mitt fotointresse komma tillbaka. äntligen.

two different earrings

canon eos 5OOD + canon ef 5O mm f/1.8

dessa två par örhängen fick jag av min gammelfarmor innan hon gick bort för några år sedan. första bilden gör dom absolut inte rättvisa då de blir regnbågsfärgade i olika former av ljus! nu: johan falk marathon. göttmos!

the lazy day

canon eos 5OOd + canon ef 5O mm f/1.8

idag har jag endast gått upp ur sängen för att få i mig lite basföda. jovars, såna dagar är ganska välbehövliga ibland! nu ska jag återgå till dieselråttor och sjömansmöss, - bara jag som älskar att checka gamla julkalendrar?

me and my sunglasses

älskar mina solbrillor! från H&M, sex stycken tior.

RSS 2.0