ms fashionista

/ t-shirt h&m, jeans cheap monday, halsduk ginatricot, skinnpaj veromoda, väska accent + vita converse /

har inte updaterat bra den senaste tiden, - men nu är jag back on track igen! vaknade av att jag hade ont i öronen imorse men drog till skolan iallfall. hade idrott som första lektion och tanken var att jag skulle ta det lugnt, men såklaaaaart hade vi cooper. förkylning plus ont i öronen plus cooper är ingen bra kombo måste jag säga.. stack hem iallafall och har legat i soffan sedan halv elva och bara chillat.

sjukling

tjena! tillbringade gårkvällen med brudarna där vi käkade tacos och grät till "hur många lingon finns det i världen". vi skulle egentligen sova över också men såklart började jag må jätte dåligt så jag stack hem. har sovit ganska dåligt inatt och har ont i kroppen, halsen och huvudet. kul! återkommer med mer updatering sen.. poss


paddling

tja allihopa! är hemma efter två dagar paddling med världens bästa klass. igår kom vi fram klockan fem (jag och mickis var sjukt arga.. fråga inte!) och sedan grillade vi korv och marschmallows och snackade runt elden till klockan blev tolv! så otroligt skönt att bara knalla runt i äckliga kläder, ofixat hår och osminkad. imorgon blir det sova över med brudarna! poss

/ från eric saade konserten i onsdags.. dock inte jag som filma! men man ser mig faktiskt lite ibland.. blont hår. längst fram till höger! grymt är bara förnamnet /


lägesrapport

här kommer en snabb lägesrapport innan jag stupar i säng! idag drog jag andrea mickis och carro till stan och ställde oss på stortorget längst framme vid scenen 3 timmar innan eric saade började sjunga! han kom upp på scen klockan sju och herregud säger jag bara! vilken kille. vi skrek oss igenom hela konserten, dansade, sjöng och fick ögonkontakt med honom. bästa på länge. tyvärr finns det ju alltid fjortisar som förstör genom skitsnack och annat.. moget! imorgon drar jag och klassen iväg och paddlar i två dagar. utan någon som helst kontakt med omvärlden i form av mobil och dator.. skönt! ska bli gaaalet kul. vi hörs på fredag kväll!

i can make you hot hot i'm made of pop pop

/ min nya earcuff från glitter! gryyym! och om ni undrar varför mitt öra är helt rött är det eftersom jag var tvungen att fästa örhänget hårt.. haha! /

första skoldagen avklarad, och att vara där i 45 min (max!) kändes lönt. väldigt lönt. drog iallafall till stan sen med mickis, pernilla, andrea och en massa grabbar där vi käkade lunch och checkade läget. kul att jag har tagit fel på dag när det är modelljakten casting i malmö.. (inte för att jag skulle sökt, - men det hade varit kul att vi träffa kenza och andreas wijk!) trodde det var imorgon men det är idag.. och jag pallar inte dra tillbaka till stan! haha.

bästa avslutningen <3

hemma från malmöfestivalen! herre min stjärt så bra daniel adams ray var!! vi stod längst fram, skrek, sjöng, hoppade osv under en timme. grymmast var nog endå avslutningen. - han sjöng gubben i lådan samtidigt som alla andra sjöng med och det regnade. vi kollade lite på maggio också, dock var det lite av en besvikelse.. tre låtar och vi drog hemåt! perfekt avslutning på ett asbra sommarlov.

g å r d a g e n s




/ jeans från cheap monday (älskar slitningen!), linne och kofta från h&m, väska från accent (ny!) och vita converse /

imorgon börjar skolan! känns väldigt bra faktiskt, - det ska bli kul att träffa alla igen. ikväll blir det daniel adams ray och sedan veronica maggio. grymt!

den finaste jag vet


I don't wanna wake up lonely
I can't stand another night alone in my bed
Missing, hoping
At the break of dawn
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

I keep dreaming you'll be with me
I believe that somewhere down the line you'll be mine
In the twilight
I feel your beating heart
I won't let go
Won't give up no

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn

My hands were cold and dry
Your cheeks were red
We promised that we'd love forever
That's what we said
That's what we said

Think about home when you're far away
Think about me when I wake up and you're gone
At the break of dawn
Think about us when we said forever
Think about me and remember I'm alone
At the break of dawn
At the break of dawn
At the break of dawn


error: rubriken är försvunnen.

/ en favorit dagens för ett par dagar sedan! kofta från gina tricot (kärlek kärlek kärlek!), linne från H&M, jeans från cheap monday, väska från accent plus vita converse /

godmorgon! hade förväntat mig en lång skön sovmorgon idag, - men såklart var jag tvungen att öppna för vår hantverkare och städerska.. haha såg nyss Svenska Hollywoodfruar - reklamen och jag dog lite när nån bara "JAG heter Agnes Nicole. Och JAG har mycket av ALLT!" samtidigt som hon satte händerna i midjan..

kiss me kikikiss me

/ när vi firade min farmor i söndags lät jag min två åriga kusin fota lite med kameran som hon tyckte var grymt kul! /

haha, jag hade precis lagt mig i badet när pernilla, gabbi och lina ringde och tvingade ut mig för att köra någon runda pilgömme! (två lag, - en letar och en springer typ.. så ska dom som springer visa med pilar var man går så dom som letar vet vart man är!) grymt kul! sedan när klockan blev tio chillade vi på lekplatsen ett tag. nästa gång får vi checka never say never cheyor (..och mickis)!

m a l m ö f e s t i v a l e n

lyssnar på eric saade i lurar på högsta volym (daaaamn vilken känsla! loooove!) och har det allmänt chilledill! imorgon börjar malmöfestivalen! tjohooo! söndag är det daniel adams ray & veronica maggio, tisdag är det miss li, onsdag är det eric saade & september (taggataggatagga med brudarna!) och på fredag är det avslutning med maskinen. k ä r l e k! men somsagt, - invigning imorgon med mickis!

/ loveu! /


videoinläääägg


in my purse


/ i min väska för tillfället.. plånbok från mango, kofta från H&M young, jojo kort, mobil och headset! /

hellooooo! inte så bra updatering idag men det får tas igen imorgon. då börjar jag dagen med att klippa mig.. efter det blir det en runda på stan där en ny väska, kalender, kofta / poncho och linnen står högst upp på listan! vi höres, poss


portraits

/ two pics from spain by me for me /

hohoh har precis skickat in 5O vår/sommar bilder för framkallning! dom tänkte användas för att så småningom bli en fotovägg.. resultat kommer! nu ska jag rensa datorn och sedan lägga mig. poss

old camera

/ fotad igår hos farmor och farfar! jag  ä l s k a r  bilden och redigeringen! /

dagen har bestått av icke - sovmorgon, stylisterna marathon, tacorester till lunch och sjukgymnastik! najs prajs från burger king om ni frågar mig. även om jag mer eller mindre hatar det sistnämnda var det skönt att börja träna lite igen!

genom kameralinsen


/ här har ni en tydligare bild på dagens outfit! som ni ser riskerade jag mitt liv för denna bilden.. foto ute på gatan. livsfarligt! haha /

en vecka, sen är det back to reality igen! blandade känslor. förövrigt tror jag att jag har blivit någon form av fotbolssälskare.. eller ja, - jag har följt MFF - Milan idag! och lyssnat på DENNA låten.

today's outfit




/ linne från h&m / jeans från cheap monday / skjorta från jc /

hemma hos farmor och farfar! (kommer bättre bilder på dagens outfit senare)

yesterday's shopping


/ två baslinnen från h&m / kofta från ginatricot / blåa jeans från cheap monday / svarta jeans från cheap monday / bodylotion från arama / nagellack från lumene /

gårdagens inköp när jag och pernilla var i stan någon timme.. dock kom vi iväg lite senare än vad vi borde.. varför? jag låg och sov när vi skulle sticka (klockan tolv) trött chey liksom! inatt har jag sovit hos mormor. supermys!


video hur du gör en donut bun!


fräsch video! pjamaströja + osminkad.

frågor?

frukosten.






/ dagens frukost typ.. bullar med philadelphilla, skinka, sallad och tomat plus en kopp te! /

buenos dias! har precis vaknat, - eller ja.. jag vaknade klockan tio och frös riktigt mycket så jag tog en lång dusch! riktigt skönt! nu sitter jag i soffan med en filt och te.


kvällen.




/ chatt med roliga johnjohn på facebook / "latte" /

kvällen har bestått av astrid lindgren marathon och "latte" (läs: te med mjölk) med pernilla. regnet har öst ner och jag antar att det är nu hösten har börjat.. förövrigt är jag jätte arg. chris medina kommer till malmöfestivalen men såklart är jag inte hemma då. varför? klassen ska iväg och paddla. kul roligt skoj. jaja, - eric saade, veronica maggio, daniel adams rey och maskinen blir bra.


i'm going to the beach

t-shirt från stradivarius, shorts från ginatricot. under armen har jag två nummer vouge och elle.


ursäkta min dåliga updatering, men enda sedan jag kom hem har jag hängt med brudarna! stan i måndags och igår överraskade jag och mickis pernilla genom att dyka upp på hennes konståkningsläger! dock missade vi bussen så vi hann inte se så mycket.. men hon är grym! hoppar och har sig.

spain | tagning ett







/ flygplatsen / utsikten från huset mot bergen / kvällsdopp / mango / vindruvor / en kväll / torget i salobreña /

här har ni första delen med bilder från spanien! vi bodde i ett hus med pool i salobreña (cirkus en halvtimme från malaga..) uppe på ett av bergen! 35 grader varje dag, chilledillande i två veckor, besök på badland två gånger (där jag spana in en nollåtta! höhöhö!) och så vidare. grymt med andra ord!

jag är hemma!

mobilbild. fotad för ett par dagar sedan.

Hola a todos, - i'm hoooome! landade klockan sex och efter det har jag hunnit med att träffa brudarna som har varit enormt saknade! det blev mycket skratt må ni tro. har iallfall haft två helt grymt bra veckor, och en massa bilder kommer senare. nu: packa upp och sedan sova. har saknat min stora säng!



RSS 2.0