men tjaaaa

image description
it's friday friday gotta get down on friday! har skrivit uppsats på svenskan, haft läxförhör på spanskan och flummat på syslöjden. slutade två och efter köpte jag och brudarna godis (37kr /kg på willy's just nu!) och spelade fia med knuff.. första gången mickis körde våra regler ("alla fusk är tillåtna) vilket resulterade att hon körde helt sjuka fusk och vann.. imorgon blir det först hoppning på ridningen och sedan tjejmiddag! myyys!


bara för att jag ler betyder det inte att jag är glad

helt galet chillig dag idag.. vi var typ tio stycken i klassen så vi gjorde knappt något på lektionerna, - förutom på gympan där vi sprang cooper.. gick helt okej! sprang cirkus en minut snabbare än för nån vecka sedan. imorgon är det freeeeeeedag vilket innebär nästan helg (..och uppsats skrivning på svenskan)! på lördag har jag bjudit hit ett par sköna brudar och fira att jag blir byxmyndig snart. wihoooo!

såpbubblor


kan inget annat än att älska denna låten! jag och mickis har nördat den hela dagen..

låt mig bara bara älska dig
låt mig bara bara spöa dig
vi kan bara bara dricka varm choklad
bara bara blåsa såpbubblor
bara bara säga helt fel sak
vi kan bara bara ta en promenad

har precis sprungit cooper i typ trettio graders värme och jag är..

..död.


proud to be swedish


förjävla bra.

såpbubbler

var i skolan typ två timmar idag.. kändes lööönt! nämen vi hade sjukt lång håltimme och sen lyckades vi övertala (!!) vår rektor att få inställd syslöjd så vi slutade elva. grymt schysst! men så det blev pannkakor och pluggande hela eftermiddagen, - helt okej! nu ska jag strax kika på "Bron" på ettan (så bra!).. Bron är nästan som Trädet, båda låter som två sjukt roliga filmer liksom..

image description


låt mig bara älska dig

helloooooo! sjukt chill att ha sin första lektion halv två idag.. vi hade ju ett teaterprojekt på förmiddagen vilket var helt okej, - checkade in behind the scenes blandannat! efter käkade jag mickis pernilla och erica lunch på chinabox och sedan blev det skola. nu ska jag plugga lite so och spanska.. posshaj!


just in case

lösenordskydd på bloggen dårå! anledning? några i klassen hittade den och spred namnet till en massa.. skiter fullständigt i om min släkt och närmaste kompisar läser men det känns lite obekvämt att veta att andra i klassen gör det så detta fick bli lösningen! imorgon ska jag mickis och ludde iväg på nån teatergrej (skolrelaterat) så vi har sovmorgon till tio och får äta lunch i stan. halleluja moment! nu blir det plugg.. och ytterliggare en kladdkakebit..


it's just a break

bloggpaus.

just scream

godmorgon! hade en sjukt mysig kväll hemma hos s igår, - fast jag var riktigt trött så jag lyckades somna hemma hos henne.. hehe! idag fortsätter jag mitt dhw marathon och jobbar undan lite skolarbeten. vad hittar ni på idag?


fia med fusk

har precis kommit hem från stallet, - och det gick faktiskt grymt bra på ridningen! fick ner mercedes i form och hon var rellativt lugn. just nu har jag desperate housewives marathon (kärlek) och ska om en stund hem till pernilla för lite fia med fusk.. damn så mycket vi fuska igår!

läser igenom gymnasiekatalogen just nu.. s...

img_6248 (MMS)

läser igenom gymnasiekatalogen just nu.. ska ju välja skola om bara några månader!   Naturvetenskap på st:Petri står högst upp på listan.


this is england




/ två iphone bilder från idag /

studiedag idag och jag käkade brunch hos pernilla.. det blev amerikanska pannkakor, bärsmoothie och stekta bananer. också en maaaaaaaassa sirap! sedan spelade vi fia med knuff hela eftermiddagen.. haha vi satt helt tysta under några timmar och tog det på blodigt allvar.. sjukt kul! nu måste jag springa på toa, - det var dåliga ägg i pannkakorna..

aaaaavlider

OUTFIT FRÅN TVÅTUSENNIO


OUTFITS FRÅN IÅR





herregud jag dör. hittade en gammal outfit som är T V Å  Å R gammal (första bilden). vad tänkte jag när jag satte på mig detta? eller ja, iochförsig hade det blivit snyggt bara jag hade bytt ut jeansen till ett par i en mörkare blå nyans, - men ändå! nedersta outfiten hade jag på mig idag.. älskar den! tröjan är lite modekungen inspirerad och haffades på H&M under sommarrean förra året.

sweet chili

äntligen helg! torsdagar är vår längsta dag (från åtta till fyra) men det går ganska snabbt ändå! imorgon dissar jag och pernilla resten av folket som drar till laserdome på eftermiddagen och istället blir det brunch @ pernillas place. riktigt mys! annars ikväll blir det bara lite chilledill.. kanske lite plugg? take care.


videoblogg.


/ liten snabb videoblogg från imorse när jag cyklade till skolan.. ja jag var sjukt trött! /

har enormt mycket läxor till imorgon så det blir ingen mer updatering idag.. svenska - sammanfattning av bok (klar!) kemi - läsa en massa och matte - räkna lite uppgifter! imorgon är det sista dagen denna vecka eftersom vi har studiedag på fredag! hörde jag långhelg?

har inte haft tillgång till dator idag där...

img_9241 (MMS)

har inte haft tillgång till dator idag därav upd.. det gick iaf bra när vi vandrade! lite segt men helt okej. just nu ligger jag i sängen på spikmattan och kollar house.. Det är faktiskt sjukt bra!


just a big joke

ny vecka - nya tag. fick tillbaka spanskproven idag.. hahahahahah ett stort skämt. av alla i min klass (som är en av dom bästa spanskgrupperna) fick mer en hälften IG. heeeeeelt sinnes! iochförsig så sa min lärare att provet var väldigt oklart och svårt, - men ändå. som tur var fick både jag och mickis godkänt (det var EN som fick mvg och sen typ 5 st g) så det får man vara glad över.. men usch så dåligt har det aldrig gått på ett prov! menmen, det kommer fler prov och då jävlar. annars har det idag varit typ roligaste lunchrasten på länge! jag och pernilla flumma loss totalt! imorgon är det friluftsdag.. vandra en mil i veberöd. ojojoj så kul!




rolling in the deep

hela familjen drog till stan lite tidigare idag.. supermys! såg en superkänd bloggare, köpte två basic tröjor, prövade en massa uggs och fikade! annars idag har jag "bara" pluggat en massa matte och spelat bakery story! också såklart tittat på idol! GO OLEG!

nostalgi, bakery story, ricky martin.

sjukt mys igårkväll! är fortfarande mätt av all mat.. sushi, lax & saffransrisotto och chokladmousse. sjöng en massa nostalgilåtar (maria / ricky martin, superstar / jamelia, rolling in the deep / adele, wonderchild / christian walz och push it / pretty ricky) och sedan tittade jag gabbi och simon på nån dålig film.. idag blir det lite plugg och såklart bakery story nörd <3 (eeeliiin heter jag där!) min. nya. drog. förrästen, - jag fyller femton om exakt en månad! c00l chey.se

/ sjukt snygg! /

det är vi tre.

hey gullungar! det gick gryyymt bra på ridningen idag.. hade marcedes och jag gillar verkligen att rida henne eftersom hon är en häst som man inte bara kan "sitta och åka med" på utan måste jobba jobba jobba! träffade sedan mickis och pernilla (nu nämnde jag er babes!) och vi kollade tur och retur och nördade bakery story! nu kommer snart gabbis familj hit.. poss!


chokladdoppat


/ från ikväll /

ska lägga mig nu, - börjar morgondagen med ridning! sedan ska jag bara chilla och på kvällen kommer finaste gabbi och hennes familj på middag! myyyyys.

nämen tjaaa

cheers to the frekin' friday gott folk! inte hänt något speciellt i skolan idag, - förutom att jag gjorde en massa fel på syslöjden.. slutade med att läraren fick sprätta upp femtio procent av mitt fodral meddans jag "hjälpte" eric.. (hehe..) drog en sväng till stan efteråt med mickis! blev en fika och lite shopping. nu ska jag strax äta och sen ska jag träffa favoriterna <3 det blir anna pihl marathon och godis. peeeeeerfa!

p - e - m

jag har känt er cheyor i bara ett år, - men ändå är vi så sjukt tajta! trodde aldrig jag skulle hitta några så roliga personer med exakt likadan gaulen humor som jag har, men jodå. det är vi tre. pernilla elin och mickis, lilla ligan, das bruuds. ni ska veta att ni betyder så ofattbart mycket för mig.. bäst i mitt liv. jag älskar er (..och the moniker). /e

nine to five dude

min lilla dator strejkar just nu.. eller safari strejkar, -kan inte använda det överhuvudtaget! rooooooooligt. annars har det varit en lång dag från åtta till fyra! dagens roligaste var lätt när fingret kommer in på klassrådet, lämnar några lappar (det händer inte ofta) och någon utbrister "det är nu påskrifterna på skolreglerna från sexan kommer!" dör. älskar min klass, - vi är bäst <3 nu ska jag hoppa in i duschen och sen återgå till läxorna.. skolan tar kål på mig. seriöst.

/ jag och mina cheyor. ni är bäst. /

direkt från instagram

/ c00l jo tack jag vet.. /

skönaste dagen på hela veckan. fyra lektioner, varav två är seriösa. so provet gick jätte bra! jag tyckte det var ganska enkelt men det känns lite läskigt att det påverkar slutbetyget i geografi.. på idrotten tvingades vi ut i regnet och körde ouppvärmda friidrott vilket innebär att jag har sträckt typ varenda liten del av kroppen.. tack tack och återigen tack! avslutade dagen med syslöjd där jag fortsatte på mitt svarta fodral! fast jag hann typ inget. (undra varför? hehe)  förrästen adda follow me på instagram! eelinaandersson.

no pic

idag har jag varit i skolan, pluggat och varit ute med b(u)sse. annars har det varit sjukaste dagen på länge! jag och mickis har varit så sjukt flummiga.. imorgon återgår updateringen till den vanliga (jag brukar ju liksom updatera asbra.. fast nä!) eftersom då är detta jäkla so prov över. känns som att jag har läst det hur många gånger som helst och kan alla frågor som rinnande vatten så det borde väl sitta?


dagen på fem meningar.

monday. måndag. lunes. hade på mig den nya röda tröjan som jag visade ett par inlägg under och jag fick höra ungefär fem gånger "åh, den såg jag på bloggen" ojojoj så känd jag är.. trettio besökare om dagen som mest består av familj / kompisar.. (kan misstolkas rejääält!) next up: majskolvar och so plugg. vi hörs imorrn!


framrotat ur arkivet.


/ helt random bild från pappas dator.. midsommarmat när den är som bäst /

plugga - check. träffa kompis - check. äta spaghetti och köttfärssås - check. kolla idol - check. det har faktiskt varit i bra söndag..

elfte september.




/ from the spanish vogue /

idag kommer det inte bli så mycket updatering.. måste plugga en massa so och sen i eftermiddag ska jag träffa en kompis! förrästen, - tio år sedan attackerna i new york. elfte september 2OO1 | elfte september 2O11. rip.


två nya.

/ älskar stickat / två nya underbara tröjor från åhléns! beige och röd / läderdetaljer på armbågarna /

med detta inlägget säger jag godnatt.

ridningen idag.

tjo bre's! red i min nya ridgrupp idag (storhäst) och jag var sjukt nervös, - men det gick jätte bra! gillar den nya gruppen mycket mer än den förra.. alla var så hjälpsamma och det första en tjej i min ålder var: "ska du börja i vår grupp? gud vad kul!" red iallafall Mercedes, - en liten storhäst och det gick helt okej.. underbar i galoppen / volterna men sprang mest när vi travade på rakt spår.. nu har jag precis varit på konsum och köpt ostbågar så nu blir det myskväll. posshaj,

/ gammal bild, glad chey /

HAHAHAHA jag avlider på riktigt!

img_7324 (MMS)

HAHAHAHA jag avlider på riktigt!


bäst i mitt liv

/ ny facebooksida, made by me and pernilla. som ni kanske förstår är det ett internskämt, men kortfattat: anton (vår "svåger") hade en dag lite ont i magen och han misstänkte direkt gluten vilket anton har blivit mobbad för sedan dess.. /

igår var det en lång skoldag. från åtta till fyra, - dock var det ganska chilledill med en massa korta lektioner! fast kaos på klassrådet där vi disskuterade varför man inte får ha mössa på sig inomhus / mobilen framme i matsalen. det slutade med att hela klassen gick ut från lektionen.. idag hade vi spanskprov vilket gick helt okej! väldigt svårt, men man hoppas ju på det bästa. imorgon ska jag rida storhäst (seriöst) för första gången.. ny ridgrupp och nya hästar. dock är gruppen två "nivåer" under mig så jag kommer väl briljera.. haha nej skoja bara! see u laters alligaters!

bildlöst.

förlåt för ingen updatering idag, - men jag kom innanför dörren halv fem och sedan dess har jag pluggat! alltså vi har så extremt mycket läxor just nu.. när jag skulle låsa upp cykeln idag utanför sjukgymnasten knäcktes nyckeln så jag får inte upp cykeln nu! men imorgon ska jag och pappa leka tjyyyvar och försöka klippa upp låset! nu tänkte jag borsta tänderna och sen påbörja boken "Gör vad ni vill men döda henne inte". har läst halva boken tidigare, och mår bara illa.. men gud så bra den är!

das nöttus


/ jag och pernillus spelade alfapet / wordfeud idag! bäst va? /

lång dag idag.. eller inte lång men många lektioner! gick ut med bosse sen efter, - och det blev en entimmes promenad runt blandannat slottsparken! mys. kvällen tillbringar jag både framför tv'n och med näsan bakom spanskboken.. prov på fredag, dock är det bara repetion så det är bara att plugga plugga plugga in verben! annars idag har jag hunnit med att äta två knäckebröd, spilla jonlösning på eric och flumma ihjäl på spanskan med mickis.. säger bara en sak: chokladfontän.

today's question

är det bara jag som tycker att lilla mannen med skägget i idol var lite snällare igår? och påtal om idol, - ingen har väl missat Oleg? hahaha jag dör så grym, hoppas han vinner! "när mina kompisar hörde låten blev dom väldigt lite imponerade. med andra ord: väldigt oimponerade"

nämen tjaaaaa

/ även om man alltid lyckas se otroligt ful ut så kan man ingenting annat än att älska iphone's framside kamera /

herre min stjärt vilken huvudvärk jag har haft idag.. kul roligt häftigt skoj. annars har mitt abbonemang äntligen aktiveras så nu blir det fria sms och fri surf för hela slanten! höhö! imorgon efter skolan ska jag ut med bosse, - det blir myyyys. hörs lite senare.. poss

b som i bosse


/ här har vi bosse! - hunden jag ska gå ut med två gånger i veckan.. /

jag och mami har precis varit hemma hos bosse's ägare aka mammas jobbarkompis! var ute med honom för första gången och det gick suuuperb.

it's starts with an I and ends with a 4.


har precis kommit hem från middag hos våra grannar! havskräftor - älggryta - limepaj is the shit! imorgon ska jag träffa hunden som jag ska börja gå ut med två gånger i veckan. boxern bosse. haha!


jag har blivit med iphone..

/ ny telefon, och det blev en vit iPhone 4 32gb. elin är nöjd nöjdare nöjdast /

jag och pappa drog iförmiddags och köpte ny lur! ja, ni ser ovan vilken det blev.. jag är så sjukt glad! köpte även ett lila skal till (bilden gör inte färgen rättvisa..) och skärm skydd! ska-bara-leka-lite-till..

kära sextonåriga jag


fuck cancer.

número dos

/ två bilder från förra helgen med brudarna. tacos och jag /

hellooo! äntligen helg. spanskförhöret idag gick jätte bra, - även om mickis tyckte jag tog det på för stort allvar.. heheheh jag i ett nötskal typ! på syslöjden fortsatte jag på mitt fodral (tänk er svart klänning med silvriga axeldetaljer..) imorgon blir det ingen ridningen eftersom jag har helt gaaaalet ont i halsen, men istället ska jag dra iväg och köpa en ny lur! ni får se imorgon vilken. posshaj!

jag / me / yo


/ färsk bild på mig från idag! /

skolfotot gick bra! såklaaart stod jag längst upp! dock tror jag att jag såg mini ut bland killarna.. var hemma halv tre och sen dess har jag checkat anna pihl och pluggat spanska.

en massa plugg..

/ tillbringar dagen med plugg.. dålig kvalité på bilden jag vet! /

är hemma idag igen, dock drar jag iväg till skolan igen vid två för att ta skolfoto! sista fotot med klassen ju så det får man faktiskt inte missa.. annars kommer jag tillbringa dagen med plugg precis som igår. imorgon har jag blandannat ett muntligt förhör på spanskan så jag har skrivit ner och pluggat in vad jag ska säga! det blir nog bra det här.

RSS 2.0