never say never

godmorgon snyggon! igår hade jag filmmarathon med ingen mindre än.. MIG SJÄLV! mysigtmysigt! kollade irene huss, never say never (heheheh bieberfever) och los ojos de julia. nu tänkte jag fortsätta lyssna på musik (ny favorit/ tips från coachen /whatever: eenie meenie med justin och usher) och sätta på en film (inga snunsktankar nu, jag tänkte KOLLA på en film alltså!) ojdå så många paranteser det blev här.. jaja, bättre lycka nästa gång! adios guapas.


tjena alla monsterdiggare! har nyss kollat...

img_6720 (MMS)

tjena alla monsterdiggare! har nyss kollat spansk skräckis, och tro det eller ej: jag blev rädd! värdigt rädd tillochmed.. ni vet kolla bakom dörren, springa upp för trappan ifall någon står redo typ att skjuta en i vardagsrummet osv! godnatt,


mi casa es tu casa (nyrenoverat)










igår (lite smått random) bestämdes det att jag skulle göra om mitt rum. så vi drog til ikea och handlade en massa och nu är det klart! hihi, fast orkade inte ta bild på min säng och garderober..köpte nytt skrivbord, ny tv, ny tvbänk, tog bort hyllan och flyttade garderoberna.. jag är sååå nöjd!! vill ni se före bilder checka i arkivet typ från slutet av juli/början av augusti! puss på er

juldagen?

godmorgon alla coola! hoppas ni hade en suuuperbra julafton, det hade jag. hihi! vid tre kom hela släkten för att kolla kalle anka (obligatorisk såklart!) och sedan vid halv fem kom tooomten och vi öppnade julklappar! är sjukt nöjd över årets klappar, - träningsdvd:er, en MASSA the body shop grejer (typ 8 "burkar" scrub/bodybutter), böcker (emma wiklund's "skönhetsbok" och Elsas hemlighet), 2OOO kr, underkläder, DKNY produkter, mascara osv. tjoho! nu blir det promenix med hunden och sedan träning iform av dans framför tvn. det är så kul! pussar

 

har precis ätit första portionen julmat oc...

img_4546 (MMS)

har precis ätit första portionen julmat och nu är jag ute och går med Amy. taktik vettni, för om jag är ute och går känner jag mig inte så mätt längre och får därför plats med ännu mer mat! man är ju smart..


merry christmas

god jul allihopaaaaa! hoppas ni får en fabulös dag, - jag började morgonen halv nio med öppning av paketen från mamma och pappa. det blev dans tränings dvd (har redan kört några låtar, damn det är fan jobbigt.. men askul!), en massa the body shop produkter och money money money! har precis varit ute med das hundos och om cirkus 2 timmar börjar kalle anka som ska ses med släkten. tagga!!

dan före dopparedan

idag har det varit allmänt chillidilligt! varit i stan en snabbis och köpt dom allra sista julklapparna, bakat cupcakes och tryfflar och busat med Amy (med andra ord: hunden som ska bo hos oss nu över jul) askalas ju! imorgon blir det mys med la familia på förmiddagen och sedan vid tre kommer hela tjocka släkten och det blir kalle anka, maaaaaaaaat, julklappar osvosv. perfa! nädu, nu ska jag slå in klappar och käka ostbågar. du är kul, god jul! (HAHAH pernilla, - damn we're good på att julrimma)

/ bild av mig på mig fotad för ganska exakt ett år sedan /

all I want for christmas is yooooou

första jullovs dagen, - sååå gött heheh! drog iväg en snabbis till stan vid lunchtid och köpte julklapp till mamma och pappa! dyrt som satan så jag får väl leva på skorpor ett par år nu.. haha nädå men jag tror dom blir glada! imorgon är det dan före dopparedagen!! vi ska vara hundvakter nu under jul så hunden kommer imorgon, och sedan ska jag och mickis ännu en sväng till stan, - måste köpa cellofan och julklappar till julklappsleken. ha det bäst så hörs vi imorrn!


no picture / jullov / dagen

äntligen J U L L O V ! började halv tio idag, käkade gröt, fick betygen (jag blev galet nöjd, - har höjt mig i fyra ämnen och nu har jag alla VG och ett MVG) och sedan tack och hej! efter det drog jag och brudarna till stan för shopping / mys osv. blev lunch på time out iform av thaimat vilket vart grymt gott, hehe! fick annars med mig en ögonbrynsskugga (tribrow) från make up store och en borste till det. skuggan verkar gryymt bra förövrigt (hade jag sagt att den var dålig hade jag nog skjutit mig själv med tanke på hur dyr den var) kvart över tre tränade jag för sista gången hos sjukgymnasten.. inget jag direkt kommer sakna så jag snöt mig typ i gardinen och drog hem med glädje.. så, där har ni min dag! vet att ni älskar när jag bloggar! fast nä.


thuesday evening

hinner inte blogg så mycket mer idag, - ska lägga mig nu.. är så himla trött! idag har vi iallafall bara städat/ kollat hipp hipp i skolan. slutade tolv och sen drog jag och pernilla hem till mig och gjorde lunch.. hehe amerikanska pannkakor is the shit! imorrn är det skolavslutning och efter det blir det thai/sushi lunch i stan. myspys!

/ bästa vän, du är så himla bra! /



tio sanningar / dag ett

jag tänkte köra typ tio sanningar om mig själv enda fram till julafton.. fan vad kul! fast nä.

uno: jag lyssnar på musik typ 7O% av min vakna tid. på morgonen, när jag cyklar till skolan, mellan lektionerna, när jag är inne på datorn, när jag tränar osv

dos: två bloggare följer mig på instagram, heheheh
 
tres:
jag och pernilla är extremt snåla. allt över 5O spänn är typ dyrt.. och vi ska ge varandra rim i julklapp. HAHA vad hände liksom?

cuatro: teneriffa höstlovet 2O11 var lätt bästa resan! åh saknar det så mycket.. sola, bada, äta glass plus att det fanns en massa fina killar!

cinco: mangemakers nya låt "mange bjuder" är faktiskt bra. och didde är galet snygg!

seís: väldigt få personer förstår sig på min humor

siete: jag är nöjd över min kropp, men gillar nog min mage mest! haha!

ocho: för tillfället lyssnar jag nästan bara på svenska låtar

nueve: jag har köpt EN julklapp..

diez: no ämena är mina favoritämnen i skolan

tre från hösten



 
i'm baaaack! hänt sedan sist då? jag har befunnit mig en vecka på teneriffa (bäst på länge, saknar det sjukt), haft en massa tacokvällar med tjejerna och pluggat rumpan av mig.. på onsdag får vi betygen och idag fick jag reda på att jag har höjt mig i matte! happy girl!! på onsdag är det jullov. det ska bli skönt, väldigt skönt tillochmed.

RSS 2.0