hejdå blogg.se och hej veckorevyn!

då lämnar jag blogg.se och börjar blogga på veckorevyn! anledning? är så sjukt trött på blogg.. bara dom kända bloggarna lyfts fram och det är alltid alltid alltid samma bloggar som är med på "startsidan". så jag hoppas ni hänger meeeed! HÄR HÄR HÄR HÄR HÄR har ni länken. enjoy.

tjena tja tjo

ingen tid för bloggen just nu.. idag har jag varit ute med busse, pluggat SO några timmar plus en timmes matte, - skolan vill verkligen ta kål på oss! det förstnämnda ämnet har jag prov i imorgon. see ya!

this is me




/ skönaste frisyren / tänk om man hade varit så brun.. tacka gud för photoshop säger jag bara! /

dagen har tillbringats hos min moster och inneburit the sims spelande, so pluggande och våffelätning.


remarkable


/ jag och remarkable / framskrittning / övning / övning /

ett gäng från dagens ridpass, - det gick jätte bra! fast han ville absolut inte gå ner i form förräns i slutet (..när pappa inte fotade!) vid två drog jag och pernilla in till stan där jag fick med blandannat en tröja hem. nöjd chey!

men tjaaaa


/ vi blev sugen på päron idag.. /

hoooola! har nyss kommit hem från bio och käk med brudarna på entré! vi grät oss igenom "jag saknar dig" och gud så bra den var! lätt sevärd. sedan åt vi på mangals kebab <3 hundra procent ren kärlek. nu: nagellacksmåning och sedan sova. nidå?

torsdag torsdag torsdag fredag torsdag torsdag torsdag

snabb updatering blir det nu! har grymt mycket plugg att ta itu med så bloggen kommer att komma lite åt sidan nu i två veckor framöver.. sammanlagt fyra prov! idag har det varit en sjuukt lång dag men det gick grymt snabbt ändå, - avslutade med idrott vilket vart förvånadsvärt kul! handboll tjejer mot tjejer. imorgon är det friday friday gotta' get down on friday och jag & brudarna ska kolla bio och keka på mangals.

videooooo


från imorse! nu ska jag återgå till spanskan.

tjejmiddag

/ mina fina tjejer hjälpte mig innan alla kom /
/ hohohooh gott! /
/ pernilla och mickis <3 /
/ förberedelser innan /
/ finaste tavlan /
/ hahahah fiin tröja med the moniker pins och en bild på lilla ligan /
/ skrattattack /
/ finaste /
/ efterrätten! /
/ chips ostbågar godis och fia med knuff /
/ charader /
/ måsen flyger till måsens näste /
/ älskar er /

(visste inte om dom andra ville vara med på bild så därför är det bara bilder på mig mickis och pernilla)
igår bjöd jag somsagt hit åtta brudar på tjejmiddag och det blev en gryyyyym kväll! mickis och pernilla kom till mig halv fyra och hjälpte mig att fixa en massa, och sedan kom resten vid sex! vi drack drinkar, åt snittar, jag öpnnade mina paket (tack tjejer! <3), åt en massa mat, spelade fia med knuff, "ett land" och charader! riktigt roligt hade vi!

bara bara dricka varm choklaaad

haha bästa dagen idag alltså med pernilla! vi har spelat fia (såklart..), åkt till IKEA, fått massage & kört kinect inne på media markt, snott två sockerbetor och spelat ännu en omgång fia med knuff! igår hade jag ju tjejmiddag och jag håller på och fixar iordning ett lång inlägg med en massa bilder som dyker upp imorgon! vi hörs då!

/ en av presenterna igår <3 /

RSS 2.0